TST38A01NGRL0009_K21
Query TST38A01NGRL0009_K21
BlastX Hits sp|P52596|DHE3_VITVI Glutamate dehydrogenase OS=Vitis vinifera
Align Length 207
Bit score 330.0
E-value 4.0e-90
Report
UniProt ID P52596