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Bacillus stearothermophilus, Bacillus stearothermophilus, 038877, 遺伝子クローニング, イデンシクローニング, gene cloning, 045470, アミノ酸配列, アミノサンハイレツ, amino acid sequence, 010374, 相同性, ソウドウセイ, homology(characteristic), 053004, homology, 大腸菌, ダイチョウキン, Escherichia coli, 008642, 形質転換, ケイシツテンカン, transformation, 010909, グリコシド結合ヒドロラーゼ, グリコシドケツゴウヒドロラーゼ, glycosidic linkage hydrolase, 010837, * |
キーワード |
桿菌属, カンキンゾク, Bacillus, 023293, Bacillaceae, 038876, 内生胞子形成菌, ナイセイホウシケイセイキン, endospore-forming rods and cocci, 038875, 細菌, サイキン, bacterium, 007962, 微生物, ビセイブツ, microorganism, 004379, 遺伝子操作, イデンシソウサ, gene manipulation, 039547, 遺伝学実験技術, イデンガクジッケンギジュツ, genetic technique, 037201, 技術, ギジュツ, technology, 002069, 操作, ソウサ(ショリ), operation(processing), 014063, ソウサ, operation, 一次構造, イチジコウゾウ, primary structure, 051596, 分子構造, ブンシコウゾウ, molecular structure, 001416, 配列, ハイレツ, sequence and arrangement, 014157, 性質, セイシツ, property, 046046, Escherichia, 028916, 腸内細菌科, チョウナイサイキンカ, Enterobacteriaceae, 028913, 遺伝子導入, イデンシドウニュウ, gene introduction, 052919, 変換, ヘンカン, transformation and conversion, 024827, ヒドロラーゼ, ヒドロラーゼ, hydrolase, 012156, *, 酵素, コウソ, enzyme, 008620 |