cw |
フィトアレキシン, フィトアレキシン, phytoalexin, 035863, *, エンバク, エンバク, Avena sativa, 010574, カルボアミド, カルボアミド, carboxamide, 030566, 植物病原菌, ショクブツビョウゲンキン, plant pathogenic microbe, 022958, 生合成, セイゴウセイ, biosynthesis, 009057, 代謝経路, タイシャケイロ, metabolic pathway, 023849, エリシター, エリシター, elicitor, 058951, アシルトランスフェラーゼ, アシルトランスフェラーゼ, acyltransferase, 010328, 酵素誘導, コウソユウドウ, enzyme induction, 011064, ペルオキシダーゼ, ペルオキシダーゼ, peroxidase, 032135, ケト酸リアーゼ, ケトサンリアーゼ, keto-acid lyase, 040571, コリスミ酸ムターゼ, コリスミサンムターゼ, chorismate mutase, 040659 |
キーワード |
生理活性因子, セイリカッセイインシ, bioactive factor, 035638, *, 因子, インシ, factor, 016822, カラスムギ属, カラスムギゾク, Avena, 038476, イネ科, イネカ, Gramineae, 023260, 単子葉植物, タンシヨウショクブツ, Monocotyledoneae, 024075, 被子植物, ヒシショクブツ, Angiospermae, 012112, 顕花植物, ケンカショクブツ, Phanerogamae, 015507, 植物, ショクブツ, plant(organism), 007967, plant, 穀類, コクルイ, cereal, 004197, 農産食品, ノウサンショクヒン, agricultural food, 029410, 食品, ショクヒン, food, 002522, 普通作物, フツウサクモツ, common crop, 044738, 農作物, ノウサクブツ, crop(agriculture), 006142, crop, 微生物, ビセイブツ, microorganism, 004379, 合成, ゴウセイ(synthesis), synthesis, 013984, ゴウセイ, 代謝, タイシャ(メタボリズム), metabolism, 011628, タイシャ, 経路, ケイロ, route, 014612, トランスフェラーゼ, トランスフェラーゼ, transferase, 011880, 酵素, コウソ, enzyme, 008620, 酵素調節, コウソチョウセツ, enzyme regulation, 023766, 調整, チョウセイ(adjust), adjustment, 007511, チョウセイ, 誘導, ユウドウ, induction, 005622, ペルオキシドオキシドレダクターゼ, ペルオキシドオキシドレダクターゼ, peroxide oxidoreductase, 061436, オキシドレダクターゼ, オキシドレダクターゼ, oxidoreductase, 010567, C‐Cリアーゼ, C-Cリアーゼ, C-C lyase, 040578, リアーゼ, リアーゼ, lyase, 010663, ムターゼ, ムターゼ, mutase, 028798, イソメラーゼ, イソメラーゼ, isomerase, 010454 |