cw |
ビフィズス菌, ビフィズスキン, Bifidobacterium, 038889, *, 多糖類, タトウルイ, polysaccharide, 009922, 健康管理, ケンコウカンリ, health care, 034620, 分子構造, ブンシコウゾウ, molecular structure, 001416, 機能, キノウ(セイノウ), function(performance), 035400, キノウ, function, 分子量, ブンシリョウ, molecular weight, 009205, アミロペクチン, アミロペクチン, amylopectin, 010382 |
キーワード |
放線菌科, ホウセンキンカ, Actinomycetaceae, 038886, *, 放線菌目, ホウセンキンモク, Actinomycetales, 038883, 放線菌類, ホウセンキンルイ, Actinomycetes, 024152, 細菌, サイキン, bacterium, 007962, 微生物, ビセイブツ, microorganism, 004379, 炭水化物, タンスイカブツ, carbohydrate, 009924, 管理, カンリ, management, 002027, 公衆衛生, コウシュウエイセイ, public health, 033455, 衛生, エイセイ(hygiene), hygiene, 033406, エイセイ, 質量, シツリョウ, mass, 000729, 力学量, リキガクリョウ, mechanical quantity, 043874, 澱粉, デンプン, starch, 011812, グルカン, グルカン, glucan, 018515, グルコシド, グルコシド, glucoside, 031958, グリコシド, グリコシド, glycoside, 018512, 多糖類, タトウルイ, polysaccharide, 009922 |